Kreirajte račun

Kavbojski klobuki

Kot osnovni material za izdelavo kavbojskih klobukov uporabljamo polizdelke – polst iz kunčje dlake.

Cena od 135,00 od 160,00 EUR

Cene klobukov so odvisne od kvalitete (kunčja ali zajčja dlaka) in teže osnovnega materiala, širine in oblike krajca (rob krajca odrezan ali zarobljen ali obrobljen), barve klobuka, zunanjih in notranjih trakov (usnje, blago,..), drugih dodatkov.

Za kavbojske klobuke je površina klobuka obdelana gladko – brušena s finim brusnim papirjem.

Za zunanjo opremo kavbojskih klobukov uporabljamo razne usnjene trakove in rute. Za notranjo opremo kavbojskih klobukov uporabljamo razne strech trakove, ki se lepo prilegajo obliki glave in usnjene trakove. V klobuk se lahko izdela zračnike. V vsak klobuk je všita etiketa s simboli za vzdrževanje. Klobuku je priložena obešanka s kratkimi navodili za vzdrževanje klobuka.

Kavbojski klobuki so močno, predvsem krajci, apretirani z naravno smolo šelak, kar zagotavlja stabilnost oblike. Lahko so impregnirani – vodoodbojni. Na voljo so velikostne številke klobukov od številke 56 do 61. Čas izdelave kavbojskega klobuka je šest do osem delovnih dni.

Širok izbor polizdelkov, materialov za opremo klobuka in kalupov za oblikovanje klobuka, vam daje priložnost, da s pridihom vaše kreativnosti, izdelamo unikaten klobuk.

Back to Top